Camerabewaking

Camerabewaking en videofonie

Voel je veilig met camerabewaking en videofonie

Voor je veiligheid of voor het gemak: wat de reden voor camerabewaking ook is, als specialist in parlofonie en videofonie cre?ren we een oplossing op maat van je noden. Camerabewaking aan je poort of de voordeur van je huis? Of liever het comfort van een intercom, videofoon of parlofoon? Als ervaren specialist in camerabewaking en videofonie zorgen we voor je optimale veiligheid en moderne uitrusting. Netjes weggewerkt, gebruiksvriendelijk en duurzaam.

Bewakingscamera?s

Camerabewaking is een zeer doeltreffend preventiemiddel: een goed geplaatste bewakingscamera schrikt heel wat inbrekers af. Zo slaap je altijd op beide oren. Word je toch slachtoffer van een inbraak, dan is de kans een pak groter dat de dader gevat wordt met goed beeldmateriaal.

Videofonie

Meteen zien wie er aan de deur is en je gasten op een eenvoudige en snelle manier binnen laten? Geniet van maximaal gebruikscomfort met videofonie volgens je eigen wensen. Aan je voordeur of aan je poort: we integreren de intercom, videofoon of parlofoon netjes in het ontwerp en laten niets aan het toeval over.

Videofonie is perfect combineerbaar met een afstandsbediening of mobiele toepassing op je smartphone, of in combinatie met de automatisatie van je poort. Wat je ook wenst: laat het ons weten en installeren de oplossing op maat voor jouw situatie.

Voor thuis of in je bedrijf

Zowel voor camerabewaking thuis als in je bedrijf hebben we een oplossing op maat en voor elk budget. Contacteer ons voor een systeem dat naadloos (en eventueel draadloos) aansluit op je noden.

Vraag je gratis offerte voor jouw camerabewaking

Enkele realisaties van camerabewakingen

Hulp nodig bij jouw metaalconstructie?