Balustrades en leuningen

Balustrade op maat. Zowel in metaal, inox als staal.

Tijdloze balustrades en leuningen

Een balustrade in metaal, inox/rvs of staal? Kies je stijl en geniet van ambachtelijk maatwerk. We ontwerpen je balustrade, leuning of borstwering op maat, vervaardigen ze nauwgezet en installeren ze met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking. Of we realiseren je bestaand ontwerp met liefde voor het ambacht.

Balustrades met een duurzaam design

Stalen leuningen zijn bijzonder slijtvast. Je geniet vele jaren van design en veiligheid. Je balustrade of leuning is niet enkel ijzersterk. Het onderhoud is gemakkelijk en de look veelzijdig.

  • Balustrades in staal of roestvrij staal
  • Balustrades voor binnen of buiten (terras)
  • Balustrades voor woningen en bedrijven

Stijlvolle trapleuning in inox

Duurzaamheid, schoonheid en gebruiksgemak. Ja, een inox trapleuning heeft heel wat troeven. Een trapleuning in roestvrij staal is zowel binnen als buiten toepasbaar. Het pure maatwerk, de volledige service en onze jarenlange ervaring in metaalconstructies krijg je sowieso.

Interesse in balustrades of leuning?

Balustrades met eindeloze mogelijkheden

Welk balustrade in inox of staal je ook wil. Met vakmanschap cre?ren we de juiste leuning voor je woning of bedrijf. Ga voor een ronde leuning. De traditionele vorm met een moderne uitstraling. Of kies voor een vierkante of rechthoekige trapleuning. Een geborstelde of gepolijste afwerking? In combinatie met andere materialen?
De mogelijkheden van inox zijn eindeloos.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Duurzaam en weinig onderhoud
  • Eindeloos veel variatiemogelijkheden

Hedendaagse balustrade voor je terras

Een stevige balustrade voor je terras is altijd een meerwaarde. Elegantie en veiligheid vinden elkaar probleemloos in onze metaalconstructies op maat. Zo geniet je van een sterke afscherming met een esthetisch karakter. Het resultaat: een hedendaagse look, perfect afgewerkt en verbazend duurzaam.

Enkele realisaties van balustrades en leuningen

Hulp nodig bij jouw metaalconstructie?