Automatisatie schuifpoorten

Automatisatie van bestaande en nieuwe schuifpoorten!

Schuifpoorten op maat

Heb je een kleine oprit, maar wil je deze afsluiten en een gevoel van veiligheid en privacy cre?ren? Met onze schuifpoorten kun je dat realiseren, zonder dat je hoeft in te leveren aan parkeerruimte. In tegenstelling tot een draaipoort, heeft een schuifpoort geen draaicirkel nodig, waardoor je de volledige beschikking houdt over je oprit. Bovendien is een schuifpoort veel beter bestand tegen hevige windvlagen dan een draaipoort. Naast de poort heb je dan wel ruimte nodig. Daar zal de schuifpoort naartoe schuiven bij het openen.

Voordelen van een schuifpoort:?

  • Geen draaicirkel nodig
  • Veel ruimte overbruggen
  • Optimaal bestand tegen hevige windvlagen

Luxe en veiligheid

Met een schuifpoort kun je op stijlvolle manier toegang geven tot je oprit. Als je eenmaal binnen bent, kun je eenvoudig je terrein beveiligen tegen inbrekers en ongenodigde gasten.
Als de toegang naar je eigen terrein heel breed is, maar je geen of weinig ruimte beschikbaar hebt voor een draaicirkel, dan is een schuifpoort de ideale oplossing. Het geeft je huis een luxueuze uitstraling en veel privacy, zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel voor je huis.

Automatiseer je schuifpoort

Met onze automatische schuifpoorten blijf je ook droog als het regent. Je kunt de poort vanuit de auto automatisch openen zonder uit te stappen. Zo moet je niet zelf in de regen de poort ontgrendelen en openen, om daarna datzelfde ritueel weer uit te voeren om de poort te sluiten.

Je wilt een nieuwe poort plaatsen of een bestaande poort opwaarderen? Geen probleem, wij vertellen je graag wat dat kan kosten. We hebben jaren ervaring in het plaatsen met poorten en?helpen je graag de op maat gemaakte oplossing waar jij naar zoekt te vinden.

Vraag je gratis offerte voor jouw schuifpoort

Ontdek onze realisaties

Hulp nodig bij jouw metaalconstructie?