Automatische draaipoorten

Automatisatie van bestaande en nieuwe draaipoorten!

Draaipoorten op maat

Voor draaipoorten in metaalafwerking ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze draaipoorten in metaalafwerking sluit je in een mum van tijd op een stijlvolle manier je poort. In tegenstelling tot bij schuifpoorten, heb je amper nood aan zijwaartse ruimte. Hoewel je een voldoende draaicirkel nodig hebt, kies je volledig zelf in welke richting je de poort opendraait.

Voordelen van een draaipoort:

  • Opent en sluit snel
  • Richting naar keuze
  • Geen zijwaartse ruimte nodig

Luxe en veiligheid

Met onze automatische draaipoorten hoef je niet uit je auto te stappen om de poort te openen en te vergrendelen. Je verspilt geen tijd en kan genieten van deze luxueuze manier om je huis te voorzien van meer privacy. Geef je huis meer uitstraling en geef inbrekers geen kans. Beveilig je huis met onze metalen draaipoorten.

Automatiseer je huidige poort

Heb je al een metalen draaipoort? Dan heb je bij ons de optie om deze op te waarderen naar een automatische draaipoort door een motor aan te sluiten op je bestaande poort. Blaas nieuw leven in je oude poort en geniet van het gebruiksgemak van een automatische poort die je kan sluiten zonder uit te moeten stappen.

Je wilt een nieuwe poort plaatsen of een bestaande poort opwaarderen? Geen probleem, wij vertellen je graag wat dat kan kosten. We hebben jaren ervaring in het plaatsen met poorten en helpen je graag de op maat gemaakte oplossing waar jij naar zoekt te vinden.

Vraag je gratis offerte voor jouw draaipoort

Ontdek onze realisaties

Hulp nodig bij jouw metaalconstructie?