Automatisatie poorten

Automatisatie van bestaande en nieuwe poorten!

 

Metalen poorten op maat

Ga voor een metalen poort op maat. Strak of landelijk, volledig gesloten of open. Met een metalen poort op maat volgt het ontwerp al je wensen. Geniet van een hoogwaardig, professioneel eindresultaat dat als een puzzelstuk past in je bouwproject.

Ervaren in metalen poorten

Als specialist in metalen poorten maken en plaatsen we alle soorten metalen?poorten op maat van je woning. Als ervaren vakman gebruiken we metaal in combinatie met een feilloze afwerking. Dankzij het maatwerk geniet je van eindeloze mogelijkheden.

 

Draaipoorten

Door het openklappen in twee helften opent en sluit je draaipoort sneller dan een schuifpoort.
Meer info

Schuifpoorten

Een kleine oprit? Ook dan is een schuifpoort een goede oplossing.
Meer info

Je poort automatiseren

Je poort op maat is gemakkelijk te automatiseren voor optimaal comfort en veiligheid. Een codeklavier, afstandsbediening of een app op je smartphone? Met een persoonlijke aanpak en ervaren oplossingen zorgen we voor een automatische poort die echt bij je past.

Automatisatie met fluistermotoren

De motor van je automatische poort is krachtig, snel en stil. Zo kom je elke dag in alle rust thuis, met het comfort dat je verdient.

Bestaande poort automatiseren

Geniet van meer comfort: ook het automatiseren van je bestaande poort is perfect mogelijk. Met een druk op de knop of je afstandsbediening is het handmatig openschuiven of draaien van je poort verleden tijd. Veilig en gemakkelijk.

Integratie van camerabewaking of videofoon

Kies voor een camera in of aan je (automatische) poort. Met een intercom of videofoonsysteem zie je steeds wie er aan de poort staat. Met bewakingscamera?s schrik je ongewenste bezoekers af.

Vraag je gratis offerte voor jouw metaalconstructie

Enkele realisaties van automatische poorten

Hulp nodig bij jouw metaalconstructie?