A- A A+

welKom

Uw droom in inox of metaal

Casaert Kristof uit Meulebeke maakt uw inox of metalen trappen, leuningen, poorten en ramen volledig op maat. Verder biedt hij totaalinrichtingen voor zowel professionele ruimtes als voor particulieren.

Kristof heeft een achtergrond in de voedingssector. Daar leerde hij het product inox kennen en ontdekte hij de uitgebreide mogelijkheden ervan. Intussen heeft hij meer dan tien jaar ervaring en werkt hij al vijf jaar als zelfstandige. Deze baas op de werkvloer levert vakmanschap van de bovenste plank.

Vanuit zijn atelier in Oostrozebeke is Casaert Kristof actief in de regio's van Kortrijk, Tielt, Roeselare en bij uitbreiding heel West-Vlaanderen. Door zijn uitstekende prestaties en stevige mond-tot-mondreclame bouwde hij al snel een goede reputatie op.Kristof is immers zeer behendig en levert dan ook precisiewerk. Bovendien kan hij kort op de bal spelen door de levertermijn laag te houden.

Aarzel niet om Casaert Kristof te contacteren voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met een gratis en vrijblijvende prijsofferte.

Back to Top